Skip to contentWerken als student bij Mega

Ben je gemotiveerd, nieuwsgierig en enthousiast?

Mega is altijd op zoek naar studenten om zijn klantenservice uit te breiden.

Wie is Mega?

Mega is een energieleverancier, opgericht in 2013 door Belgische ondernemers die bezorgd zijn om het milieu. Mega is het Belgisch en goedkoop alternatief voor de multinationals van de energiesector. We waren winnaar van de Deloitte Fast-50 2018 in de categorie Environmental Technology en. Daarnaast worden we ook aanbevolen door Test-Aankoop.

Wat verwachten we van jou?

Om onze klantenservice te versterken zijn we op zoek naar studenten, die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn tijdens het academiejaar. Jouw voornaamste taak is om, na een korte opleiding, schriftelijke en mondelinge aanvragen te ontvangen, analyseren en beantwoorden. Samengevat:

- Klantgegevens analyseren, invoeren en aanpassen ; - Een inschrijving uitvoeren en opvolgen ; - Een factuur analyseren en begrijpen ; - Problemen oplossen met betrekking tot de relatie met de klant.Wat hebben we jou te bieden?

De kans om jouw opleiding te combineren met een relevante studentenjob in een boeiende sector en zo jouw cv te verrijken. Je ontwikkelt jouw vaardigheden binnen een jong en dynamisch bedrijf en je draagt bij aan de groei van deze bloeiende Belgische start-up.

Als student kun je altijd een extra centje gebruiken, toch? Je ontvangt bij Mega dan ook een aantrekkelijk loon!

Wat zijn de voorgestelde werkuren?

Je werkuren kan je à la carte kiezen! We bepalen samen de dagen die je komt werken, afhankelijk van je tijd. De werkuren worden verdeeld per halve dag van 4 uren. We vragen je wel om minstens 12 uur per week aanwezig te zijn. Planning: 8u30-18u

Waar zijn onze kantoren gevestigd?

Onze kantoren zijn ideaal gelegen in hartje Leuven, vlak bij het gezellige Sluispark! Adres: Vaartstraat 167- 3000 LEUVEN

Beschrijving van de job

De job, da's leren om:

- Klantgegevens te analyseren, in te voeren en aan te passen. - Een inschrijving en een verhuis op te volgen. - De betaalsituatie van een klant te ontcijferen en uit te leggen. - Problemen op te lossen. - Contracten van klanten te beheren.

Is dit iets voor jou?

- Je bent een student. - Je bent dynamisch, zelfstandig, polyvalent, analytisch en nauwkeurig. - Je bent op je gemak met de informatietechnologie. - Je staat graag in direct contact met klanten. - Je houdt van uitdagingen.

Werken bij Mega betekent:

- Deelnemen aan de ontwikkeling van een start-up met menselijke en sociale waarden. - De mogelijkheid hebben om je kennis uit te breiden. - Evolueren in een jonge en dynamische omgeving, waar je mening telt. - De kans krijgen om er later je stage te doen of er te werken na je studies. - Werken in hartje Leuven!

Flexibele werkuren afgestemd op je lesuren!

Herken je jezelf in deze job? Twijfel dan niet langer en solliciteer!